workshops, algemene informatie

De workshopsDe workshops worden in huiselijke sfeer gegeven, aan mijn keukentafel. Daar is plek voor 6 tot 8 personen. De sfeer is altijd gezellig en door de kleine groep kan ik iedereen voldoende persoonlijke aandacht geven.


Ik geef ook workshops op locatie, voor groepen met minimaal 6 personen.
Bij workshops op locatie is een grotere groep bespreekbaar. Afhankelijk van de groepsgrootte kijken we welke workshop het meest geschikt is om te doen.


Een aantal workshops bied ik standaard aan, maar misschien heb je zelf ook een leuk idee. Wil je een workshop rond een bepaald thema, een miniworkshop, een vrijgezellenfeestje... Ik sta er open voor om nieuwe dingen te doen, dus vraag rustig naar de mogelijkheden!


Voorwaarden


Wil je een workshop volgen dan kun je een plekje reserveren. De workshop wordt bij voorkeur van te voren betaald. Na aanmelding krijg je van mij verdere gegevens. Je mag ook contant betalen tijdens de workshop.

Mocht je na het aanmelden onverwacht toch niet kunnen dan is dat geen probleem, dat kan gebeuren.Tot twee dagen voor de workshop kun je je zonder kosten afmelden. Daarna reken ik een onkostenvergoeding voor gemaakte materiaalkosten van 5 euro.

Een workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Mocht de workshop niet vol zitten of melden teveel mensen zich vlak van te voren af, dan gaat de workshop niet door. Dit hoor je de avond voor de workshop.


Reiskosten

Voor workshops in Zwolle of binnen een straal van 10 kilometer reken ik geen kosten.
Wanneer ik meer dan 10 km moet rijden, reken ik onkostenvergoeding voor de gemaakte kilometers (20 cent per km).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten